снимка Владислав Панев, фейсбукВидео с мястото на Бойко Борисов публикува във

...
снимка Владислав Панев, фейсбукВидео с мястото на Бойко Борисов публикува във
Коментари Харесай

Владислав Панев показа мястото на Борисов

снимка Владислав Панев, фейсбук

Видео с мястото на Бойко Борисов разгласява във фейсбук Владислав Панев.

„ Разказваха ни за покупко-продажби, оргии, монопол, феодализъм. Забранен достъп за външни лица в продължение на десетилетие. Домакини са Бейзат Яхя - феодалът на Бойко Борисов за Шуменска област, индивидът който му превеждаше на срещата с Ердоган преди месеци, а синът му е народен представител от ГЕРБ. Както и Валентин Златев, чиято компания има подписан контракт за взаимно прилагане с държавно ловно стопанство „ Паламара “. Видяхме разредени гори и първокласна конюнктура, надалеч от хорските очи и уши. За да не се пречи на комфорта на властта “, написа той, съобщи frognews.bg.

„ Сега към този момент всеки може да наеме стая или апартамент в хижата - против 100-200 лв. на нощувка, с включено прилагане на басейна и СПА. Вчера разбихме един знак на феодализма. Стана допустимо, с помощта на проведената от шефа на Изпълнителна организация по горите Александър Дунчев инспекция. Новият началник на „ Паламара “ ни увери, че стопанството към този момент е отворено за жители, тъй че допускам, че ще се трансформира в обичано място за шуменци “, споделя Панев.

„ Феодализмът в отдалечените региони на България е основна спънка пред развиването на страната. Местните поданици ни описаха, че всичко се управлява от един човек - дърводобив (законен или не), обработка на земеделска земя със съответните евросубсидии, администрация. Това диктува ниски приходи за хората и на процедура ги гони от района и страната. После да не се чудим, че сме в демографска злополука “, написа той.

„ Направена е напълно дребна крачка. Тя е символна. Ако желаеме да променим България, тези крачки би трябвало да станат непрекъснати. Да променим разпоредбите на играта. Тези феодали са се трансформирали в такива и поради кражбите на еврофондове. Така че разпоредбите се нуждаят от сериозна промяна и тук, и в Брюксел. За да не основават условия за монополи “, споделя още Панев.

По-рано ръководителят на „ Изправи се БГ! Ние идваме “ Мая Манолова разгласява видео от ловна спалня на Борисов. „ Легенди се носят, по какъв начин се забавлява властта, по какъв начин се забавлява близкото обграждане на Борисов на „ Паламара “, съобщи тя.

 



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР